Big-bagvuller

Moet er binnen uw bedrijf incidenteel de nodige big-bags met agro gewassen gevuld worden, dan is de Postmus Big-bagvuller de juiste oplossing.  Het maakt het mogelijk om flexibel, maar met weinig handelingen, het product zorgvuldig in de big-bag te brengen.  De werking is als volgt:

De Big-bag vuller wordt al dan niet op een weegbalk gezet, en wanneer er voldoende produkt in de Big-bagvuller zit, wordt de Big-bagvuller met de heftruk opgepakt.  Dan wordt de big-bag  aan het frame gehaakt, en wordt de schuif van de Big-bagvuller open getrokken.  De valhoogte wordt bepaald door de hoogte van de Big-bagvuller t.o.v. het produkt.  Terwijl de Big-bagvuller leegstroomt, tilt de heftruck de Big-bagvuller omhoog.  Terwijl de big-bag aan de Big-bag buller hangt, kan deze nog op de juiste plek gezet worden.  Staat deze op de juiste plek, dan kan door de heftruck behoedzaam achteruit te rijden, de big-bag uitgehaakt worden.

Speciale uitvoeringen en speciaal aangepaste ontwerpen

Postmus reparatie & constructie kan door de uitgebreide kennis van materiaal en constructies al uw gewenste aanpassingen of ideeën uitvoeren. Bel voor een afspraak of stuur een mail en we kunnen zeker een oplossing voor u vinden.

 

Neem contact met ons op!