Postmus afweger / ABA300

De afweger ABA500 maakt het mogelijk om in korte tijd een grote hoeveelheid te verpakken met een grote nauwkeurigheid.  De machine is daartoe uitgevoerd met zowel een brede band als een tarreerband. De weger is uitvoerd met electronische weegschaal. En een indicator met een numerieke indicator, en twee frequentieregelaars.  Ook is het mogelijk om menu’s samen te stellen.

Geeft men een gewenste waarde in in de indiactor, dan zal bij de eerste trap de brede band terugschakelen naar lage snelheid.  Na het bereiken van het tweede setpoint schakelt de brede band uit, en blijft de tarreerband  op hoge snelheid doordraaien.  Na het bereiken van het derde setpoint schakelt de tarreerband terug in snelheid. Na het bereiken van het vierde setpoint schakelt de tarreerband uit, en staat de afweger klaar om afgetapt te worden.

Mocht er meer capaciteit gewenst zijn, dan kunnen twee weger samengebouwd worden tot een dubbele weger.  De wegingen worden dan op 1 plek samengebracht middels een transportbandje.

Speciale uitvoeringen en speciaal aangepaste ontwerpen

Postmus reparatie & constructie kan door de uitgebreide kennis van materiaal en constructies al uw gewenste aanpassingen of ideeën uitvoeren. Bel voor een afspraak of stuur een mail en we kunnen zeker een oplossing voor u vinden.

 

Neem contact met ons op!